Related Articles

Meet Dime – IT Department

Запознајте го Диме, кој веќе 11 години е дел од суперхеројскиот ИТ тим на Микросам. За Диме предизвикувачко е што секој ден се сретнува со…

People
Meet David – Student Intern

Давид по завршување на бесплатниот курс за програмирање во Микросам Академија, продолжи со едукација како студент практикант во Микросам. Драго ни е што можеме да…

People
Meet Boban – Software engineer

Meet Boban - Software engineer Запознајте го Бобан, софтвер инженер во Микросам веќе 3 години. Неговата приказна започна уште во Академија Микросам, која му беше…

People