Веруваме во нашите луѓе

Ние веруваме во нивната амбиција, креативност и напорна работа да го постигнат она што тие го поставиле и веруваме дека инвестирајќи во нив, инвестираме во нашата иднина. Вработените се нашето највредно богатство. Се фокусираме на промовирање на културата и изградба на место каде што можат слободно да ги споделат нивните мислења и знаења.

Во Микросам ќе работите како дел од тим колеги обединети со едно нешто: страст кон технологијата.