Related Articles

10 причини зошто сега да ја започнеш студентската пракса

Студентската пракса е одлична можност да стекнеш реално искуство во областа која сакаш да ти биде идна кариера, а воедно и да го „набилдаш“ своето…

Blog
Композитни ЦНГ резервоари за природен гас

Автоматска линија на Микросам за производство на ЦНГ резервоари Како произведуваме композитни ЦНГ резервоари за природен гас под притисок (метан)?  Едниот од роботите ги пренесува…

Blog
Водородни т.н. хидроген резервоари

Глобалниот фокус се’ повеќе е насочен кон намалување на штетните емисии и употребата на тн. јаглеродни или фосилни горива. Водородните енергетски ќелии водат кон создавање…

Blog