Related Articles

Meet Boban – Software engineer

Meet Boban - Software engineer Запознајте го Бобан, софтвер инженер во Микросам веќе 3 години. Неговата приказна започна уште во Академија Микросам, која му беше…

People
Meet Dijana – Software Engineer

Запознајте уште една хероина, која 13 години е софтвер инженер во Микросам! Дијана веќе долго време работи на развој на софтверски решенија за автоматско полагање…

People
Meet Dime – IT Department

Запознајте го Диме, кој веќе 11 години е дел од суперхеројскиот ИТ тим на Микросам. За Диме предизвикувачко е што секој ден се сретнува со…

People