Related Articles

Карбонски (јаглеродни) влакна

Карбонските или т.н. јаглеродни влакна се едни од најчестите зајакнувачи кои што се користат на нашите машини за изработка на модерни делови од композити.  Нивните…

Blog
Композитни ЦНГ резервоари за природен гас

Автоматска линија на Микросам за производство на ЦНГ резервоари Како произведуваме композитни ЦНГ резервоари за природен гас под притисок (метан)?  Едниот од роботите ги пренесува…

Blog
Како изгледа еден работен ден во Микросам?

Веројатно сте се запрашале како тимот на Микросам успева да направи софистицирани роботски машини, од каде потекнуваат идеите и притоа, како успева да ги придобие…

Blog