Related Articles

Meet Kire – Mechanical engineer

Meet Kire - our mechanical engineer! Kире веќе 10 години како машински инженер во Микросам, успешно ги пласира своите идеи за машини низ светот. Како…

People
Meet Mihail – Sales specialist

Запознајте го Михаил кој веќе 7 години е специјалист за меѓународна продажба во Микросам. Во текот на својата кариера ги има посетено најгигантските компании и…

People
Meet Kristijan – Mechanical engineer

Запознајте го Кристијан кој веќе 2 години е машински инженер во Микросам. Заеднички ја прославивме неговата дипломска одбрана и сите успешно завршени проекти. Неговиот труд…

People