Related Articles

Meet Kire – Mechanical engineer

Meet Kire - our mechanical engineer! Kире веќе 10 години како машински инженер во Микросам, успешно ги пласира своите идеи за машини низ светот. Како…

People
Meet Milena – Project Manager

Запознајте ја Миленa, која веќе 11 години е проектен менаџер во Микросам. Милена е едно од првите лица кои ги запознаваат нашите купувачи. „Како проектен…

People
Meet Dijana – Software Engineer

Запознајте уште една хероина, која 13 години е софтвер инженер во Микросам! Дијана веќе долго време работи на развој на софтверски решенија за автоматско полагање…

People