Related Articles

Meet the Procurement Team

Запознајте ги поблиску нашите суперхерои! Без тимот за набавка не би можеле да си го замислиме нашето работење. Улогата на референт за набавка е грижата…

People
Meet Zaklina – Head of Accounting and Finance department

Meet Zaklina - Head of Accounting and Finance department Запознајте ја Жаклина, која веќе 14 години е дел од тимот на сметководство во Микросам. Благодарение…

People
Meet Mihail – Sales specialist

Запознајте го Михаил кој веќе 7 години е специјалист за меѓународна продажба во Микросам. Во текот на својата кариера ги има посетено најгигантските компании и…

People