Related Articles

Meet Kristijan – Mechanical engineer

Запознајте го Кристијан кој веќе 2 години е машински инженер во Микросам. Заеднички ја прославивме неговата дипломска одбрана и сите успешно завршени проекти. Неговиот труд…

People
Meet David – Student Intern

Давид по завршување на бесплатниот курс за програмирање во Микросам Академија, продолжи со едукација како студент практикант во Микросам. Драго ни е што можеме да…

People
Meet Dime – IT Department

Запознајте го Диме, кој веќе 11 години е дел од суперхеројскиот ИТ тим на Микросам. За Диме предизвикувачко е што секој ден се сретнува со…

People