Related Articles

Meet Goran – Software engineer

Meet Goran - Software engineer at Mikrosam. Запознајте го Горан, еден од софтвер инженерите кој за брзо време се вклопи во нашиот суперхеројски тим. Неговата…

People
Meet Dijana – Software Engineer

Запознајте уште една хероина, која 13 години е софтвер инженер во Микросам! Дијана веќе долго време работи на развој на софтверски решенија за автоматско полагање…

People
Meet Leticija – Software engineer intern

Запознајте ја Летиција, студент практикант во Микросам. Таа своето искуство го започна во Академија Микросам и го продолжи со амбиција за иден софтвер инженер! „Како…

People