Related Articles

Микросам на Регионален младински саем за вработување

Запознајте го тимот на Микросам и откријте ги одличните можности за вработување! Регионалниот младински саем за вработување е дел од проектот „МладиХаб -градење на вештини…

Events
Македонија чекор пред сите во светот: Пуштена во употреба најголемата автоматска линија за резервоари за гас и водород

Производната линија на македонските инженери од компанијата „Микросам“ се истакна како прва на листата на светски иновативни достигнувања. Оваа линија, моментално најголема во светот, вклучува…

News Events
Продолжуваме со едукативни предавања на Машински Факултет – Скопје

Како од идеја „нацртана на салфетка“ до вистинска реалност? Дел од нашиот тим – Веле Самак и Стефани Неделкова им одржија предавање на студентите од…

Events