Related Articles

Team Building Krusevo 2023: Моменти кои долго ќе се паметат

Team Building Krusevo 2023: Моменти кои долго ќе се паметат Изминатите денови суперхеројскиот тим на Микросам уживаше во убавините на Крушево. Имавме прекрасен дводневен тим…

News Events
Микросам на EBEC-European BEST Engineering Competition 2022

Со огромно задоволство го најавуваме нашето партнерство со ЕВЕС 2022! EBEC-European BEST Engineering Competition е натпревар помеѓу студенти од најразлични области од сите технички фалкултети.…

Events
Микросам на најголемиот Регионален саем за вработување

Со задоволство ви најавуваме дека Микросам е дел од виртуелниот и најголем Регионален саем за вработување. Саемот ќе се одржи во периодот од 17-ти до…

Events