Related Articles

Микросам на Контакт 2023

Со задоволство ви најавуваме дека трета година по ред, Микросам е дел од Саемот за вработување и пракса - Контакт. Контакт е саем за вработување…

Events
Микросам заедно со Машински факултет до најдобрите инженери

Со задоволство ви го најавуваме нашето учество на најдобриот инженерски саем за пракса и вработување на Машинскиот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во…

Events
Микросам на Контакт 2022

Со задоволство ви најавуваме дека втора година по ред, Микросам е дел од виртуелниот Саем за вработување и пракса - Контакт. Контакт е саем за…

Events