Related Articles

Инженерите на Микросам се здобија со титула Магистер на технички науки од областа на композитни материјали

Вложуваме во нашите вработени, затоа што тие ја создаваат нашата успешна приказна! Микросам инвестира во образованието и развојот на вработените, чии што успеси се препознаваат…

News
Микросам заедно со Машински факултет до најдобрите инженери

Со задоволство ви го најавуваме нашето учество на најдобриот инженерски саем за пракса и вработување на Машинскиот факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во…

Events
Микросам на најголемиот Регионален саем за вработување

Со задоволство ви најавуваме дека Микросам е дел од виртуелниот и најголем Регионален саем за вработување. Саемот ќе се одржи во периодот од 17-ти до…

Events