Related Articles

Карбонски (јаглеродни) влакна

Карбонските или т.н. јаглеродни влакна се едни од најчестите зајакнувачи кои што се користат на нашите машини за изработка на модерни делови од композити.  Нивните…

Blog
Какви софтвери развиваме во Микросам? Дознај повеќе.

Сигурно сте се запрашале какви софтвери ние развиваме во Микросам. Кои програмски јазици и платформи за развој на истите ги користиме. Во следниот текст ќе…

Blog
Водородни т.н. хидроген резервоари

Глобалниот фокус се’ повеќе е насочен кон намалување на штетните емисии и употребата на тн. јаглеродни или фосилни горива. Водородните енергетски ќелии водат кон создавање…

Blog