Related Articles

Микросам на Контакт 2022

Со задоволство ви најавуваме дека втора година по ред, Микросам е дел од виртуелниот Саем за вработување и пракса - Контакт. Контакт е саем за…

Events
Микросам на “Career Expo” 2023 во ФИКТ – Битола

Микросам за прв пат ќе учестува на САЕМ НА КАРИЕРА ЗА ВРАБОТЛИВОСТ НА СТУДЕНТИ “CAREER EXPO” 2023 организиран од страна на Факултет за информатички и…

Events
Микросам ќе презентира како се прават делови за модерни авиони со новата генерација на композитни материјали

На 10-ти Февруари, на вебинар од америчката асоцијација за композити ќе се претстават најновите истражувања од Микросам во овој домен. Благодарениe на генијалниот ум на…

Events