Related Articles

Интервју на Веле Самак за BBA Leaders, Bloomberg Adria MKD

Интервју со Веле Самак, главен директор за продажба и маркетинг во „Микросам“. Како позната македонска компанија на светскиот пазар, Микросам за време на своето 33…

News
Машините на Микросам инсталирани во најголемиот Амерички Институт за Авионски Истражувања

Тимот на Микросам во NIAR ATLAS Микросам деновиве заврши со инсталација и прием на најнова специјално дизајнирана машина за преработка на современи композити во Националниот Институт…

News
Микросам на EBEC-European BEST Engineering Competition 2022

Со огромно задоволство го најавуваме нашето партнерство со ЕВЕС 2022! EBEC-European BEST Engineering Competition е натпревар помеѓу студенти од најразлични области од сите технички фалкултети.…

Events