Related Articles

Студентите презентираа генијални решенија на овогодинешиот инженерски натпревар EBEC

Во среда на 02.03.2022 во седиштето на Микросам, во соработка со студентската организација БЕСТ, го организиравме инженерски натпревар - EBEC, со задача - Case Study.…

News Events
Микросам на Контакт 2023

Со задоволство ви најавуваме дека трета година по ред, Микросам е дел од Саемот за вработување и пракса - Контакт. Контакт е саем за вработување…

Events
Микросам на EBEC-European BEST Engineering Competition 2022

Со огромно задоволство го најавуваме нашето партнерство со ЕВЕС 2022! EBEC-European BEST Engineering Competition е натпревар помеѓу студенти од најразлични области од сите технички фалкултети.…

Events