Related Articles

Meet Petar – Mikrosam Academy

Петар е студент кој во една година посети два бесплатни курса за основно и напредно програмирање во C# во Академија Микросам. Амбициозната приказна за него…

People
Meet Mihail – Sales specialist

Запознајте го Михаил кој веќе 7 години е специјалист за меѓународна продажба во Микросам. Во текот на својата кариера ги има посетено најгигантските компании и…

People
Meet the MikroPlace team

Meet the MikroPlace team! Овој тим е група на посветени софтвер инженери, „гладни“ да го креираат најефикасниот и најдобриот код кој ќе ја „оживее“ машината.…

People