Related Articles

Meet Kire – Mechanical engineer

Meet Kire - our mechanical engineer! Kире веќе 10 години како машински инженер во Микросам, успешно ги пласира своите идеи за машини низ светот. Како…

People
Meet Dime – IT Department

Запознајте го Диме, кој веќе 11 години е дел од суперхеројскиот ИТ тим на Микросам. За Диме предизвикувачко е што секој ден се сретнува со…

People
Meet Milena – Project Manager

Запознајте ја Миленa, која веќе 11 години е проектен менаџер во Микросам. Милена е едно од првите лица кои ги запознаваат нашите купувачи. „Како проектен…

People