Related Articles

Team Building Krusevo 2023: Моменти кои долго ќе се паметат

Team Building Krusevo 2023: Моменти кои долго ќе се паметат Изминатите денови суперхеројскиот тим на Микросам уживаше во убавините на Крушево. Имавме прекрасен дводневен тим…

News Events
Микросам на 6-тиот Виртуелен саем за вработување

Продолжувајќи ја соработката, учествуваме и на 6-тото виртуелно издание на саемот за вработување, во организација од Моја Кариера и Европската банка за обнова и развој.…

Events
Микросам на Технолошко-металуршки факултет – Скопје

Технолошко-металуршкиот факултет во Скопје, при УКИМ на 27 мај 2022 година - петок, од 12 до 14 часот, ќе организира настан насловен како ,,ТЕХНОЛОГИЈАТА СПОЈУВА:…

Events