Related Articles

Микросам со изложба во Skopje City Mall по повод 30-годишниот јубилеј

Најиновативната македонска компанија за роботика во светот го одбележува своето триесетгодишно постоење и во Skopje City Mall од 14-ти од 17-ми Мај. Микросам во овие…

News Events
 Микросам на „Ден за кариерен развој“ од УКИМ

Со големо задоволство Ве покануваме да го посетите штандот на Микросам на ,, Ден за кариерен развој” што ќе се одржи на 11 мај 2023…

Events
Микросам на EBEC-European BEST Engineering Competition 2022

Со огромно задоволство го најавуваме нашето партнерство со ЕВЕС 2022! EBEC-European BEST Engineering Competition е натпревар помеѓу студенти од најразлични области од сите технички фалкултети.…

Events