Related Articles

Meet Igor – Mechanical Engineer

Ви претставуваме уште еден суперхерој кој стои позади нашите големи успеси! Запознајте го Игор, машински инженер во Микросам и Магистер на технички науки од областа…

People
Meet Ivana – Software engineer

Една од задачите на секој софтвер инженер во Микросам е секоја креативна идеја да ја претвори во реализација. Така и нашата драга Ивана, која веќе…

People
Meet Aleksandar – Electrical engineer

Запознајте го Александар кој е веќе скоро две години електрoинженер во Микросам. Благодарение на неговата амбициозност и брз напредок сега работи на најпредизвикувачките проекти за…

People