Related Articles

Meet Ilija – Electrical engineer

Meet Ilija - Electrical engineer Запознајте го Илија, кој веќе 16 години е електроинженер во Микросам. Досега има успешно завршено и инсталирано повеќе од 200…

People
Meet Aleksandar – Electrical engineer

Запознајте го Александар кој е веќе скоро две години електрoинженер во Микросам. Благодарение на неговата амбициозност и брз напредок сега работи на најпредизвикувачките проекти за…

People
Meet Tamara – Electrical engineer

Запознајте ја поблиску Тамара, електроинженер во Микросам. За Тамара сме горди што во овие 2 години храбро и амбициозно веќе води голем дел од проектите…

People