Related Articles

Микросам на Регионален младински саем за вработување

Запознајте го тимот на Микросам и откријте ги одличните можности за вработување! Регионалниот младински саем за вработување е дел од проектот „МладиХаб -градење на вештини…

Events
Микросам на Технолошко-металуршки факултет – Скопје

Технолошко-металуршкиот факултет во Скопје, при УКИМ на 27 мај 2022 година - петок, од 12 до 14 часот, ќе организира настан насловен како ,,ТЕХНОЛОГИЈАТА СПОЈУВА:…

Events
 Микросам на „Ден за кариерен развој“ од УКИМ

Со големо задоволство Ве покануваме да го посетите штандот на Микросам на ,, Ден за кариерен развој” што ќе се одржи на 11 мај 2023…

Events