Related Articles

Meet Aleksandar – Software engineer

Запознајте го Александар, кој е веќе 2 години софтвер инженер во Микросам. Моментално е дел од тимот што работи на развој на софтвер за контрола…

People
Meet Ilija – Electrical engineer

Meet Ilija - Electrical engineer Запознајте го Илија, кој веќе 16 години е електроинженер во Микросам. Досега има успешно завршено и инсталирано повеќе од 200…

People
Meet Zaklina – Head of Accounting and Finance department

Meet Zaklina - Head of Accounting and Finance department Запознајте ја Жаклина, која веќе 14 години е дел од тимот на сметководство во Микросам. Благодарение…

People